Gå dypere i din Bibelkunnskap

På en pedagogisk, glad og lettfattelig måte ønsker vi å presentere det vi tror på. Evangeliet er virkelig gode nyheter! Gud elsker oss mennesker og har lagt alt til rette for at vi skal ha muligheten til å leve frie og gode liv. Å vite hva man tror på er viktig i seg selv, og likeså at det man bygger troen på er et troverdig ord. Vi ser på hva Bibelen sier om ulike tema som er livsnære og dagsaktuelle. Legge et solid og godt fundament for livet. Gjennom undervisning, samtaler og fellesskap kan vi sammen lære og erfare mer av Guds kjærlighet.

Det kreves ingen forkunnskaper for å delta og kurset er åpent for alle. Ypperlig både som en innføring eller som en oppfriskning.

Kurset er bygd på Andrew Wommack sin bok Dicipleship Evangelism som er delt opp i tre moduler, med 16 kapitler i hver. Vi tar to kapitler hver gang slik at det blir 24 kvelder i alt gjennom skoleåret. Meld deg på ved påmeldingsknapp i kalenderen, til post@frenapinsemenighet.no eller sms til 46654544. Påmelding hjelper oss å forberede nok materiell og mat til alle.

Kommer
Fræna Pinsemenighet
Kveldsmat
Gratis

Vi gleder oss slik til å starte opp en ukentlig bibelstudie sammen her i Fræna Pinsemenighet. Dette kommer til å bli så bra!

Ledere

No Upcoming Events Found