0 All Booked All Booked All Booked 3679 Møte Elnesvågen http://www.frenapinsemenighet.no/event/mote-elnesvagen-5/?event_date=2019-04-28&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2019-04-28

Møte Elnesvågen

2019-04-28 11:00 2019-04-28 13:00 Europe/Oslo Møte Elnesvågen

Søndagsmøte kl. 11 i Elnesvågen hver søndag. Velkommen!  Vi møtes for å feire og lære, bli inspirert og oppmuntret. Vi vil gi Gud ære gjennom lovsang og tilbedelse, og gjennom å skape et miljø der folk trives. Vi legger vekt på å bygge en kirke der også barn og ungdom synes det er gøy å være. Annenhver søndag er det Søndagsskole fra kl 11.30 til 12.30 for barn fra 4-10 år. Vi tror at Bibelen er Guds inspirerte Ord til oss, og de gode nyhetene om Jesus går som en rød tråd gjennom hele boka. Bibelen er full av gode råd for våre liv, både for single og ektepar, unge og gamle. Det er som et skattkammer vi kan øse fra. God og inspirerende undervisning som bidrar til å bygge livet! I etterkant av møtet gis det rom for samtale og forbønn. Bibelen sier at helbredelse av syke, er et «tegn» som skal følge de troende. Vi har sett at dette fungerer i praksis, og er derfor frimodig til å invitere de som trenger det.

Urdavegen 31, 6440 Elnesvågen post@frenapinsemenighet.no

Søndagsmøte kl. 11 i Elnesvågen hver søndag. Velkommen!

The Schedule

10:45 - 11:00 Kaffen står fremme
11:00 - 11:45 Lovsang og ulike innslag
11:45 - 12:30 Undervisning
12:30 - 12:45 Avslutning. Mulighet for forbønn og samtaler.